PAGES

woensdag 17 juli 2013

Review: Catrice Absolute nude eyeshadow palette

Het is weer tijd voor een review. Vandaag review ik een oogschaduwpalet van Catrice. De naam van dit palet is Absolute nude eyeshadow palette. En zoals de naam het al zegt, het zijn allemaal nude kleuren, dus je kunt hier een mooie look mee creëren voor een normale dag op school, werk of ergens anders. Al een beetje benieuwd geworden naar dit palet?

 
 

 
Als je dit palet ziet, zijn er 2 lichte kleuren, 2 donkere kleuren en 2 kleuren die daar tussen in zitten. Je zou hier dus een prima look mee kunnen maken. De kleuren verschillen van huidskleur tot donkerbruin. Ook zit er een kwastje bij, aan de ene kant heeft het kwastje een soort van sponsje en aan de andere kant is het een gewone kwast, best handig dus. Toch gebruik ik mijn eigen kwasten om m'n oogschaduw aan te brengen, maar voor mensen die dat niet hebben, is dit wel heel handig!
 
 
Zoals je ziet is deze oogschaduw redelijk goed gepigmenteerd. Het zijn hele mooie basiskleuren en het is niet te druk, dus je kunt deze oogschaduw heel goed dragen op een normale doordeweekse dag. De oogschaduw blijft ook de hele dag goed zitten en je krijgt geen fall out. Ik geef deze oogschaduw een 7,5!
 
Liefs,
Mystery. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten