PAGES

zondag 30 juni 2013

Deodorant spray VS roller.

Elke dag gebruiken de meeste mensen regelmatig deo naast dat ze douchen, maar je hebt keuze uit meerdere deo's. Welke is nou het beste? Ik ga de deodorant spray en de roller vergelijken. Voor deze test gebruik ik de Nivea deo Calm & Care roller en de Nivea deo Calm & Care spray.


 
Ten eerste is de roller natuurlijk veel beter voor het milieu. Door de spray komen er allemaal gassen vrij, daarnaast beschadigt de spray ook je huid. Een roller gaat langer mee dan een spray en er zit meer in. Met een spray spuit je er vaak ook naast en met een roller kan dit niet gebeuren. Een spray kan ook op je keel aanslaan. Het is namelijk heel slecht voor je luchtwegen.
 
 
 
Toch zit er een nadeel aan een roller, want een roller kan maar één person gebruiken, terwijl een spray door meerdere mensen gebruikt kan worden. Als een roller door meerdere mensen gebruikt wordt, is dit onhygiënisch. Ook voor de mannen met okselhaar is een roller onpraktisch, want je komt niet goed op de huid met een roller.
 
 
 
Een nadeel van allebei de deobussoorten is dat het allebei je kleding kan verkleuren, maar natuurlijk zijn hier speciale deo's voor die dit niet doen.
 
Mijn conclusie? Deo rollers zijn beter voor het milieu, onze huid, onze luchtwegen en onze portemonnee, maar een deo spray kunnen meerdere mensen gebruiken en is voor mannen (en vrouwen?) met okselhaar fijner te gebruiken. Mijn mening is dat je beter een roller kunt pakken dan een spray, maar voor sommige mensen en voor sommige momenten is dit wel wat minder praktisch.
 
Liefs,
Mystery.
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten